پایگاه خبری وبدا

پایگاه خبری وبدا

امروز شنبه ، 1403/09/03

سال 1403 ، جهش تولید با مشارکت مردم

پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا (دفتر یاسوج)

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای ماموریت سازمانی خود، همواره تمام توان خود را در امر اطلاع‌رسانی صحیح و شفاف به مردم به کار گرفته است. در بررسی سند چشم‌انداز 20 ساله کشور و برنامه‌های توسعه جمهوری اسلامی ایران، به نکات مهمی توجه شده که مبنای برنامه‌ریزی برنامه‌های روابط عمومی است. بیشتر بخوانید ..

یاسوج ، بلوار مطهری ، ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ، طبقه سوم ، واحد روابط عمومی

شماره تماس: 0743337251

مدیر مسئول : ذوالفقار دیودل

سردبیر : سیده سحر حسینی

مدیر سلامت جمعیت و خانواده معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه بویراحمد، گفت: این وب کنفرانس با هدف هسته آموزشی شهرستان ها مشتمل بر کارشناس مسئول و کارشناسان سلامت خانواده شهرستان ها در محل معاونت بهداشتی برگزار گردید

 مدیر سلامت جمعیت و خانواده معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه بویراحمد، گفت: این وب کنفرانس با هدف هسته آموزشی شهرستان ها مشتمل بر کارشناس مسئول و کارشناسان سلامت خانواده شهرستان ها در محل معاونت بهداشتی برگزار گردید.


به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، گلدانا نیک اقبال افزود: در جامعه امروزی داشتن فرزند در نهاد خانواده و جمعیت جوان در جامعه یک هنجار ارزشمند است به گونه ای که مطابق پیمایش های ملی خانواده، نگرش مردم نسبت به فرزندآوری در قیاس با دهه های گذشته بیشتر شده است.


 وی تصریح کرد: در سال ۱۳۹۸ بیش از 40 درصد از مردم اعلام نمودند که تمایل به داشتن حداقل 4 فرزند دارند.




مدیر سلامت جمعیت و خانواده مرکز بهداشت استان در نشست وبیناری با بیان اینکه،این مساله ضرورت حمایت های مختلف قانونی و سیاسی جهت رفع موانع و مسائل پیش روی دانست و بیان کرد: خانواده ها نظیر هزینه بالای معیشت خانواده ها و فشارهای اقتصادی، هزینه های بالای بارداری، زایمان و درمان ناباروری و فقدان پوشش بیمه ای، شیوع سقط جنین را ایجاب می نماید که موانع عمده ای در فرزندآوری در جامعه می باشند. 


نیک اقبال ادامه داد: موانع گفته شده علیرغم تمایل و نگرش مثبت خانواده ها به داشتن فرزندان بیشتر، باعث کاهشی 20 درصدی میزان موالید طی سالیان اخیر گردیده است. 


وی همچنین اعلام کرد: رشد جمعیت به کمترین میزان خود در یک قرن اخیر رسیده است، که زنگ خطری جدی برای نهاد خانواده و نظامات اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی، علمی و امنیتی به شمار می آید به نحوی که طبق برآوردهای بین المللی ایران تا 20 سال آینده جزو پیرترین کشورهای جهان خواهد بود. 


نیک اقبال، در همین راستا اشاره کرد: تحقق مطالبه عمومی مردم، حمایت از مادران ایرانی و رفع موانع و مسائل مذکور و نیز مصالح کشور در نظام حکمرانی و قانونگذاری امری اجتناب ناپذیر بود که می بایست با توجه به فرصت اندک پیش رو، به ضرورت، فوریت و اهمیت مورد بررسی قرار می گرفت. 


مدیر سلامت جمعیت و خانواده معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی، یادآور شد: قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت با هدف افزایش نرخ باروری کلی به بیش از سطح جانشینی و ارتقای شاخص های کیفی در راستای تحقق سیاست های کلی جمعیت با حمایت از گروه های هدفی نظیر خانواده های دارای حداقل سه فرزند، ولادت های جدید، زوجین نابارور، زنان باردار و مادران دارای فرزند زیر 2 سال سن تصویب گردید. 


وی در پایان خاطر نشان کرد: این جلسه موارد مورد انتظار به شهرستان ها اعلام شد و روند چگونگی اجرای برنامه ها مورد آموزش قرار گرفت.